Lainaa.com

Luokittelematon

Tentit? Mitkä tentit?

10.01.2012, sofia

Minun pitäis tällä hetkellä lukea tentteihin, mutta yllättäen kaikki muu kiinnostaa enemmän ko se. Eilen jopa siivosin A-K:n huoneen, ettei tarttis lukea tenttiin. Oiskohan tänään vaikka jääkaapin vuoro?

Ainaki mulla iso lista ”tekemistä” odottamassa, joten eiköhän se tenttiin luku unohu oikein nätisti. Äsken mie sain varattua hostellin Lontooseen ja seuraavaksi pitäiski varata majotukset sekä Venetsiaan että Prahaan. Oon siis lähössä maailmalta maailmalle.

Tai tarkotus ois ens viikolla, viimesen kokeen jälkeen, lähteä A-K:n kans yöjunalla Venetsiaan. Me päässään molemmat ekaa kertaa koskaan, Italiaan. Ollaanki tehty lista kaikista sanoista ja lauseista, jotka pitää opetella sanomaan italiaksi, että saahaan kaikki ilo irti meän lomasta. ”Kaksi olutta, kiitos” lienee tärkeimpiä. Siellä kierrellään pari päivää, nähtävyyksiä katellen ja tuhlataan viimesetki rahamme ruttonaamioihin. Venetsiasta ehin tulla tänne päiväksi peseen pyykkiä ja tekeen viimesestä siivousta kämpälle ja sitten lähenki kotia kohti. Tosin hieman mutkan kautta.

Miian kans lähetään 23 päivä iltapäivästä bussilla Prahaan ja vietetään siellä lepposat kaks päivää. Mie aattelin raahata Miian heti eka iltana Pub Crawlille, ko viimeksi meillä oli Ineksen kans siellä niin hauskaa. Jospa meki Miian kans saatais pubi seuraksi kaks komeaa chileläistä merimiestä? Aina saa toivoa.

Prahasta meillä on 25 päivä lento Lontooseen! Pääsen siis vallottamaan saman kuun aikana myö toisen maan, jossa en oo koskaan käyny. Lucky me. Lontoossa pitää kyllä nähä kaikki mahollinen ja shopata viimesetki roposet hienoihin vaatteisiin. Saikku on luvannu olla mulle jonkulaisena Lontoo-oppaana ja luulen että meille tulee kyllä aika hauskaa. Illat on kyllä pakko viettää aidoissa englantilaisissa pubeissa, sitä ihanaa aksenttia kuunnellen. Ja ehkä mie voin mummon mieliksi katella, jos siellä vaikka näkyis englantilaisia kirvesmiehiä, jotka haluais ittelleen vaalean suomalaisen vaimon. Ei sitä koskaan tiiä, mihin maailmalla voi törmätä.

Mutta, ennen nuita seikkailuja, minun pitäis tehä vielä kaks tenttiä ja mielellään läpässä ne molemmat. Mie oon jo pitkittäny tuota tenttiin lukua iltapäivälle asti, eli vissiin se on viimein pakko nöyrtyä.

Tähän loppuun on pakko teän iloksi lisätä vielä kuva täkäläisestä liikennemerkistä. Nauttikaa.

Varokaa sammakkoja

t. Tekemistä tarvitseva kulkuri


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *