Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

”Paholaisrauskut on ainaki 15 metriä isoja!”

13.02.2012, sofia

Oon tullu jo kaks viikkoa sitten Suomeen, enkä oo saanu aikaseksi kirjottaa yhtään mitään tänne. Minun pitäis kertoa ties kuinka monta tarinaa, niin Prahasta, Lontoosta ko Taitoluistelun em-kisoistaki. Ja tietenki Suomeen paluusta. Mutta, kuten ootte varmaan aikasemmin jo huomannu, mie oon aika laiska ihminen, tämmösien asioitten suhteen.

No, miksi mie sitten nyt päätin alkaa tarinoimaan? Arvatkaapa?

Pitäis kirjottaa vaihtoraporttia, joten mikä tahansa muu homma kiinnostaa enemmän. Toivoin jopa hetken aikaa, että ulkona ois satanu lunta niin pääsisin lumitöihin. Koska lunta ei pakkasen takia näytä tulevan, niin miepä kerron vähän minun ja Miian Prahan vierailusta.

Heti ko olin saanu pestyä Venetsian pyykit ja pakattua viimesetki tavarat rinkkaan, niin pitiki jo lähteä bussilla kotia kohti. Muutaman mutkan kautta tosin. Ensimmäinen mutka oli Praha. Bussi matka kesti reilut viis tuntia, mutta ei meille ehtiny ees tulla tylsää, ko jokaisella oli käytössä oma tv-ruutu ja iso valikoima elokuvia.

Illalla saavuttiin viimein Prahaan ja lähetiin suunnistaan, kaiken maallisen omaisuutemme kans kohti hostellia. Mie luin kartaa mitä mainioimmin ja kaks kertaa neuvoa tiedusteltuamme, löyettiin viimein oikeaan paikkaan. Meän hostelli (Art Hole Hostel nimeltään) oli ensinäkemältä tosi mukava ja oikein kodikas. Respan heppuki oli oikein ystävällinen ja neuvo meille heti hyvät ja halvat ruokapaikat. Käytiinki sitten illalla muutamilla oluilla, kierrellen samalla vanhaakaupunkia.

Seuraavana aamuna aikasin ylös, ja nähtävyyksiä mettästään. Kierreltiinki melkein koko kaupunki, nauttien samalla pienestä vesisateesta. Lopulta päädyttiin lounaalle, vesisadetta suojaan. Ja koska sade ei vielä lounaankaan jälkeen ollu loppunu, niin päätettiin siirtyä viereiseen ravintolaan toiselle lounaalle. Tulipahan ainaki mahat täyteen.

Kaupunki-kierroksen jälkeen suunnattiin takas hostellille, vähän pakkaileen tavaroita ja ottaan pientä päivälepoa. Samalla sovittiin treffit kahen, meän kans Kremsissä vaihdossa olleen, hollantilais tytön kans. Illalla nähtiinki sitten suuressa kauppakeskuksessa ja käytiin syömässä uskomattoman hyvää intialaista. Me oltais Miian kans haluttu jälkkäriksi suklaa-suihkulähde, mutta ei saatu suostuteltua tyttöjä, jakamaan sitä meän kans. Jäi siis suihkulähteet syömättä. Syönnin aikana saatiin kuiten suostuteltua tytöt meän mukaan Pub Crawlille. Suunnattiinki suoraan päivälliseltä sinne.

Pub Crawlin tarkotushan on semmonen, että porukka kokoontuu yhteen baariin, jossa ne saa t-paidat ja vip rannekkeet. Sitten saa tunnin aikana juoda ilmaseksi olutta tai viiniä ja sosialisoitua samalla muun porukan kans. Tunnin jälkeen lähetään kiertään ympäri kaupunkia ja sen baareja. Lopulta poppoolla pitäis olla viis baaria plakkarissa ja ilta päättyy isoon yökerhoon.

Me tavattiin heti illan alussa, kolme mukavaa tyyppiä, joitten kans vietettiinki loppu ilta. Tyttö Australiasta, Poika Jenkeistä ja Poika Englannista. Ilta meni suurimmaksi osaksi tanssien ja kokemuksia vaihdellen. Mie hävisin myös yhen vedon, paholaisrauskuihin liittyen, ko englantilais poika ei ymmärtäny Lapinlisän päälle. Eikö se ookkaan yleinen käsite, joka kaikkien pitäs tietää?

Mutta oli kyllä hauska ilta kaikenkaikkiaan.

Ja seuraavana aamuna lähettiinki Miian kans raahaamaan perseitämme kohti lentokenttää, ja Englantia.

t. Kulkuri


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *