Lainaa.com

Luokittelematon

Everything is upside down

11.01.2012, sofia

Se on yllättävää, miten tenttiin lukiessa keksii mitä ihmeellisimpiä tapoja vältellä sitä itse lukemista. Pari tuntia sitten käänsin mm. kaikki tavarat minun pöydällä ylösalasin. Miksikö? No siksi ettei tarttis lukea tenttiin. Ehkä niitten oikeinpäin kääntämiseenki sais kulutettua muutaman tovin.

Sen lisäksi oon myös esitelly A-K:lle minun muotokuva-poseerausta. Se kysy että onko joku muka maalaamassa minusta muotokuvaa? -Ei, mutta kaikkeen kannattaa olla valmis. Ois se noloa vasta sitten maalaus hetkellä alkaa miettimään, että mitenkäs tässä nyt olis. Sain myös ilmasia polly-karkkeja, ko A-K koitti demonstroida, kuinka joku saattaa heittää minua tomaatilla, jos harjottelen muotokuva-poseerausta. Ei mikään turha reissu sekään siis.

Sitten esittelin tytöille myös minun uutta huulipunaa (mulla huulipuna?!) ja huomasin, että minun pittää ehkä vielä opetella vähän sen kans olemista. Opinpahan ainaki, ettei kannata nojata tylsistyneenä käsi poskella, tai saattaa vahingossa tuhrata huulipunat huulilta, kädelle ja poskelle. Oppia ikä kaikki.

Nyt on ehkä ihan pakko palata takas tentti materiaalin pariin, tai sitten voisin kääntää ilmotustaulunki ylösalasin..

t. Kulkurin mielikuvitus laukkaa


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *