Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Joulukuun 9. päivä

09.12.2011, sofia

Joululomaan kuuluu minun mielestä aina ehottomasti kaikenlainen ulkoliikunta. On se sitten hiihtämistä, luistelua tai lumisotaa, niin niitä kaikkia on joululoman aikana tehtävä. Tai ainaki ennen oli, mutta nykyään ne on vähän jääny. Omaksi onnekseni voin tänä vuonna joululoman aikana käydä ainaki luistelemassa.

Käytiin Miian kans tässä muutama viikko sitten katsastamassa kaupungin laitamille avattu luistinrata. Etittiin aikamme, kunnes viimein eksyttiin oikean näkösestä ovesta sisään. Marssittiin tiskille ja pyyettiin meille luistimet ja tunnin verran aikaa luistella. Saatiin parit tosi hienoja, laskettelumonon ja luistimen risteytystä muistuttavia harjotusluistimia. Eiku kyseiset hökötykset jalkaan ja jäälle.

Ekat potkut näytti varmasti ihan siltä ko Bambi ois laitettu jäälle. Äkkiä niihin luistimiin lopulta tottu ja siellä me Miian kans vedettiin ko mitkäki ammattilaiset. Ainoa hieman hämäävä asia oli se että lämpötila oli plussan puolella ja ruoho kaukalon vieressä vielä vihreää. Mutta mitäs pienistä ko ei pienetkään meistä.

Siellä oli Pingviinejä!

Aivan ko ammattilainen

t. Luisteleva kulkuri


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *