Lainaa.com

Luokittelematon

Joulukuun 8. päivä

08.12.2011, sofia

Mulle ei oo koskaan sopinu päähän minkäänlaiset lakit tai hatut. Talvisin on aivan sama minkä pipon laitan päähän, koska näytän joka tapauksessa tyhmältä. Kesällä taas en pietä hattuja muuta ko marjamettälle lähtiessä, ja silloin nyt on aivan sama miltä näyttää.

Tonttulakki on hattu joka ei tee poikkeusta. Oli hiukset sitten miten hyvin tahansa ja tonttulakki vaikka kuinka hieno, niin aina se näyttää yhtä tyhmältä. Hiukset menee lyttyyn ja pää näyttää munan muotoselta.

Pienenä aina laitettiin kouluun perus-tonttulakit, joiden ainoa koristus oli kulkunen lakin päässä. Silloin se oli vielä hienon näkönen, koska kaikki lapset näyttää söpöiltä tonttulakki päässä. Mutta nykyään ko vetää samanlaisen tonttulakin päähän, niin se aiheuttaa itessä lähinnä inhoa ja muissa huvittuneisuutta.

Jossain vaiheessa ihmiset alko ostaan erillaisia tonttulakkeja, joissa oli karvareunus tai vilkkuvat valot ja olihan ne vähän aikaa ihan hienon näkösiä ja oisin itekki halunnu semmosen. Sain kuitenki todeta ettei semmoset erikois-tonttulakit sopinu mulle yhtään sen paremmin ko normaalitkaan. Ne sai minut näyttämään ehkäpä jopa vielä vähän typerämmältä.

Miksi ihmiset oikeastaan pitää tonttulakkeja? Tonttujenhan niitä on tarkoitus pitää.

t. Kulkuri, jolla on oudon muotonen pää


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *