Formula 1 VPN-Suomi

Luokittelematon

Joulukuun 19. päivä

19.12.2011, sofia

Tänään aamulla kävin nopeasti pyöräyttämässä project managementin kokeen ja ihan hyvä kutina siitä jäi. Se kutina saattaa myös johtua sukkahousuista, jotka jouduin tänään laittaan jalkaan, ensimmäistä kertaa farkkujen alle. Anyways, nyt pitäis vielä jaksaa lukea illalla olevaan meeting industry managementin (eikös vaan kuulostakki mielenkiitoselta? Zzz.. ) tenttiin ja sitten se ois ohi tältä vuodelta! Koulu nimittäin! Tai on mulla vielä pari hassua luentoa, mutta niitä ei lasketa.

Sitten hyppään perjantaina bussiin ja huristelen sillä Budapestiin, joulunviettoon. Jee! Pääsee pitkästä aikaa näkemään meän Äitiä ja Aapoa (iskä lähti Uruguayhyn joulua pakoon), ja myös Sussua ja Amaria, jotka liittyy meän joulunviettoon. Vielä pitäis vissiin ostaa lahjat niille kaikille, mutta eikai tässä mikään kiire oo? Tärkeintä on kuiten se että mie saan lahj.. siis että pääsee viettämään joulua perheen kans.

MUTTA, jos nyt on pakko toivoa jotaki lahjoja, niin kiltti Joulupukki, toisitko mulle seuraavat asiat:

  • Uuden kalenterin (edellinen loppu kesken, enkä tiedä enää mihin kirjottaa)
  • Clash of Kings -kirjan (paperikantisena kiitos, että jaksan kantaa sen kotia)
  • OnePiece pyjaman (voiko mikään olla niin mukava yöasu ko se?)
  • Ja oon ollu niin hirmusen kiltti, että uus Madventures kirja ois kans aika kiva (ihan vaan semmosena bonusyllätyksenä)

Eipä mulla oikein muuta asiaa ollu. Nyt voisin ahkerana palata tenttikirjojen pariin.. Blaah.

t. Erittäin kilttinä ollut kulkuri


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *