Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Luokittelematon

Joulukuun 12. päivä

12.12.2011, sofia

Joulun taikaa lisää aina se, jos malttaa askarrella ittensä ja muitten iloksi, hienon piparkakkutalon. Ajattelinki tässä kirjottaa teille hyvin kuvitetun ohjeen, onnistuneen piparkakkutalon rakentamiseen.

1. Suunnittele ja piirrä itsellesi talon, linnan, tornin tai minkä tahansa rakennuksen kaavat. Mieluiten sellaisen, minkä uskot pystyväsi rakentamaan. Liian suuruudenhullu ei kannata olla.

2. Kaulitse piparitaikina ja leikkaa siitä kaavojesi mukaan osat linnaan

Mirva näyttää mallia miten kaulitaan

3. Paista leikkaamasi osat, ja kokoa valmiit rakenteet nättiin pinoon. Varo ettet riko yhtään, tai jos on luonteeltaan kömpelö, niin tee jokaista palaa tuplamäärä.

Valmiit rakennuselementit

4. Kun rakennuselementit on jäähtyny, niin alota rakentaminen. Helpointa se on sulan sokerin avulla. Sulata siis vaan sokeria pannulla ja pyörittele niitä paloja siinä, ennen ku koitat saaha niitä pysymään pystyssä pelkän ajatuksen voimalla.

Itse rakentaminen

5. Onnistuneen rakentamisen jälkeen seuraa hauskin ja sotkuisin osuus. KORISTELU. Valmista siis pikapikaa tomusokeri massat ja ala taiteilemaan. Jotkut palat on helpompi koristella ennen pystytystä, mutta onnistuu se jälkeenpäinki. Ole luova!

Pinkki katto

6. Ihaile aikaansaannostasi ja ota mahottomasti kuvia.

Ilmakuvaa

7. Jos et halua syödä sokerilla kourutettua piparkakkulinnaa, niin jätä se pöydälle koko talveksi.

Maailman hienoin piparkakkulinna

t. Kulkuri


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *